Anduroxc XC Racing Part II – Zondag 11 juni, 2017

Panorama xc racing site internet (1280x778)Na een meer dan geslaagde eerste editie op 12 april 2015, heeft het Anduroxc team het plezier om u een tweede editie, van haar XC uithoudingscompetitie, te presenteren: de Anduroxc XC Racing Part II , deze zal plaats vinden op zondag 11 juni in een heel nieuwe omgeving.

Tijdens de voorbije 2 jaren hebben we hard gewerkt om u een nieuw parcour aan te bieden, nog gekker, more fun en straffer.

Het nieuwe parcour zal gedeeltelijk het natuurreservaat “Réserve naturelle de Sclaigneaux” doorkruisen. Deze nieuwe versie van Anduroxc XC Racing zal een genot zijn voor uw zintuigen, de landschappen zijn wondermooi in deze periode van het jaar.

Het is een competitie maar we benadrukken dat de wedstrijd toegankelijk is voor iedereen. Of u nu een competitie beest in hart en nieren bent of een coole biker die geniet van rustig fietsen en graag een uitdaging wil aangaan, wij openen onze deuren voor iedereen. Wij maken er een erezaak van om er een groot fiets feest van te maken, in een warme en gemoedelijke sfeer.

Eventjes het concept kort uitgelegd, het is de bedoeling dat u een maximum aan ronden aflegt gedurende 3h33minuten. Een ronde is 3,4 km lang en bevat positieve en negatieve hoogtemeters. Er zijn technische stroken en gemakkelijke “rijdende” stroken (117 positieve hoogtemeters).

U mag solo deelnemen of met een groep van max 3 personen.

Het parcours is beveiligd met seingevers en de hele competitie zone is verboden voor alle verkeer door een uitvoering van een Politie bevel.

De dag van het evenement zal er, voor het vertrek, een briefing plaatsvinden om 8h45. Met als doel dat alle deelnemers in de best mogelijke omstandigheden kunnen deelnemen.

Het vertrek zal plaats vinden om 9h00 precies.

Ondanks dat er een kleine bevoorrading zal aanwezig zijn op het parcour, raden wij toch iedereen aan om voor uw eigen drank en eten te zorgen tijdens de wedstrijd.

Wat de inschrijving betreft…

Wij raden u aan om vooraf in te schrijven. Er is een link op de website aanwezig naar het inschrijvings formulier.

De prijs voor de voorinschrijving bedraagt 8€ per persoon, hierin is een ticket voor een worstenbrood inbegrepen.

Een voorinschrijving vermijd de ongemakkelijkheden van een inschrijving op de dag zelf. Een ander voordeel is dat u zeker bent van uw plaats want, vergeet niet, dat de plaatsen beperkt zijn !

Inschrijven op de dag zelf kan u tussen 7h00 en 8h30, aan rue de la Limite 686, à 5300 SEILLES (parking zone). Buiten deze uren aanvaarden wij geen inschrijvingen meer, dit om het evenement vlot te kunnen laten plaats vinden. De prijs van de dag inschrijving is 10€ per persoon.

Betreft de toegankelijkheid van de sport accomodatie en uitreiking van de prijzen…

Wanneer u bent ingeschreven hebt u toegang tot alle sport accommodaties (warme douches, bike-wash meervoudig, mini- bevoorrading, enz..). Al deze accommodaties bevinden zich aan het sport complex “Complexe sportif de Seilles (Rue Ferdinand HENSCHEL, 40)”, dit is ook de plaats waar na de wedstijd de bekendmaking van de uitslag en uitreiking van de prijzen zal plaatsvinden.

Het prijzengeld bestaat uit een totaal van 600€, te verdelen volgens onderstaande verdeelsleutel. Er zullen 2 klassementen zijn, ééntje voor solo (300€) en ééntje per ploeg (300€) :

  • eerste plaats : 150€ ;
  • tweede plaats : 90€ ;
  • derde plaats 60€.

Wel te verstaan dat het prijzengeld per ploeg verdeelt wordt tussen de leden van de ploeg.

Aanvullend aan dit prijzengeld, zal er een tombola worden georganiseerd zodat iedereen een kans heeft op een prijs (50€). Je mag alleen deelnemen aan de tombola als je de wedstrijd ook effectief hebt uitgereden (3h33min).

Voor meer inlichtingen in verband met onze organisatie Anduroxc 2017, kan u altijd contact opnemen met Bastien op het volgende telefoonnummer GSM 0477/78.91.84 of per e-mail via : bastien_mathot@hotmail.com

U voelt zich aangesproken om deel te nemen aan deze prachtige uitdaging ? Wacht niet langer en schrijf u nu in !

Wij nodigen jullie uit om onze voorbereidingen te volgen, wij wensen jullie alvast een goede training :).

Het Anduroxc team

Samenvatting van de dag :

7h00 – 8h30 : inschrijvingen

8h45 : briefing

9h00 : start

12h33 : einde van de wedstrijd

13h33 : prijsuitreiking

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*